tisdag 27 december 2011

Thai-inspirerad entrecôte

Ingredienser:
Marinad:
2 msk socker
1 msk färsk ingefära
2 krm cayennepeppar
2 vitlöksklyftor
½ dl vinäger
1 dl soya
1 dl sesamolja

Tomatsås:
1 stor gul lök
1 burk krossade tomater
1 msk potatismjöl
resten av marinaden


Gör så här:
Blanda ingredienserna till marinaden. Pensla köttet och lägg i plastpåse. Häll över marinaden. Lägg i kyl 1-2 timmar.
Hacka lök och koka upp med tomatjuicen. Blanda i potatismjöl och koka upp. Krydda med marinaden.
Grilla köttet och servera med tomatsåsen och kokta äggnudlar.

Kommentarer:
Länge sedan men en lite annorlunda smaksättning på grillat.

Källa: okänd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar